Επένδυση τοίχου με γυαλί

  • Επένδυση τοίχου με γυαλί και τζάμι. 

Κατ' ουσίαν μιλάμε για επένδυση τοίχου με κρύσταλλο. Κ΄΄αντε τον τοίχο του σπιτιού σας ή του γραφείου σας ομορφότερο. Καλύψτε με τζάμι όλες τις ατέλειες που υπάρχουν στον τοίχο. Από σπασμένα πλακάκια, μέχρι υγρασία. Βάλτε γυαλί στο χρώμα που θέλετε. Χρωματιστό γυαλί στον τοίχο.

  • Ψηφιακή εκτύπωση με σχέδιο της αρεσκείας σας σε γυάλινο τοίχο.

Δημιουργήστε το σχέδιο που θέλετε, εκτυπωμένο επάνω στο γυαλί για οποιονδήποτε τοίχο. Μοναδικά δημιουργήματα γυαλιού σε κάθε τοίχο σπιτιού ή γραφείου από την Ιορδανίδης Glassworks. Χρωματιστό γυαλί στον τοίχο.

  • Κρύσταλλα tempered, συμβατικά ή extea clear, ανάλογα με το χρώμα της επιλογής σας, για κάθε τοίχο και κάθε έπιπλο.

Γυαλί σε κάθε τοίχο, τζάμι σε κάθε τοίχο με ατέλειες. Πώς θα κρύψω τις ζημιές του τοίχου, πώς θα κρύψω τις ζημιές στα πλακάκια. Πώς θα κάνω ομορφότερο τον τοίχο του σπιτιού μου, του σαλονιού μου του δωματίου μου. Σε κάθε χώρο, σε κάθε δωμάτιο. Επένδυση τοίχου με γυαλί. Χρωματιστό γυαλί στον τοίχο. Χρωματιστό τζάμι στον τοίχο.

Για επένδυση πλάτης, πάγκου, τοίχου κουζίνας μεταβείτε στην Κουζίνα

  • Εύκολος καθαρισμός για κάθε γυάλινο τοίχο, χρωματιστό και εκτυπωμένο σχέδιο της αρεσκείας σας.
  • Ο πιο εύκολος τρόπος για να παραμένει καθαρός ο τοίχος που βάζουμε-τοποθετούμε επένδυση τζαμιού-κρυστάλλου, με το γυαλί της επιθυμίας σας.
  • Τα γυαλιά-τζάμια μπορούμε να τα κολλήσουμε επάνω από τα παλιά σας πλακάκια.

Φθαρμένος τοίχος; Πλακάκια, που δεν σας αρέσουν ή που έχουν σπάει; Το γυαλί-τζάμι που επιθυμείτε μπαίνει από πάνω και καλύπτει οποιαδήποτε ατέλεια. 

Επένδυση για την πλάτη της κουζίνας με γυαλί-τζάμι, στο χρώμα που επιθυμείτε, εύκολα και γρήγορα. Στο σχέδιο που ΄θέλετε, με τις ανάλογες εγκοπές για πρίζες και λάμπες. Χρωματιστό γυαλί στον τοίχο.

Μοναδική λύση για οποιονδήποτε τοίχο δωματίου, γραφείου, σπιτιού, τουαλέτας.

Χρωματιστό γυαλί σε τοίχο, χρωματιστό τζάμι σε τοίχο.

γυάλινος τοίχος, επένδυση τοίχου με γυαλί, γυαλί σε τοίχο, τζάμι σε τοίχο, επένδυση γυαλιού σε τοίχο, επένδυση γυαλιού χρώματος σε τοίχο
Επένδυση τοίχου με γυαλί - Γυαλί σε τοίχο

Οι γυάλινοι τοίχοι είναι μία μοναδική λύση για κάθε χώρο, δωμάτιο, χολ, σαλόνι, γραφείο, εταιρεία. Επενδύστε με τζάμι τον τοίχο που θέλετε, στο χρώμα που θέλετε.

Κάθε τζάμι για τοίχο το βάφουμε στο χρώμα που ΄θέλετε. Διαστάσεις και μέτρα της επιθυμίας σας. Τιμές πλήρως ανταγωνιστικές στην Ιορδανίδης Glassworks

Χρωματιστό γυαλί στον τοίχο για κάθε χώρο.

Γυάλινη επένδυση τοίχου, γυάλινη επένδυση επίπλων, γυάλινη επένδυση τοίχου καθώς και όποιας επιφάνειας επιθυμείτε
Επένδυση με τζάμι - Επένδυση με γυαλί μαύρο κομψό και μοντέρνο