ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ


Καθρέφτες για καταστήματα ή γραφεία

Τοποθετήσεις καθρεπτών για το κατάστημά, το γραφείο σας και οποιονδήποτε επαγγελματικό χώρο (σχολές χορού, γυμναστήρια κ.α.) σε όποια διάσταση επιθυμείτε.. 

Καθρέπτες για το μπάνιο

Οι καθρέπτες του μπάνιου μπορούν να ομορφύνουν τον χώρο σας.

Καθρέφτης με κορνίζα ή κρεμαστός για τον νιπτήρα του μπάνιου, σε διαστάσεις και μέτρα της αρεσκείας σας.

Καθρέφτες για τον τοίχο του μπάνιου. Καθρέπτες που καλύπτουν το σύνολο του τοίχου του μπάνιου. Αυτομάτως το wc σας δείχνει μεγαλύτερο, και το μπάνιο σας ομορφαίνει. Πάντοτε ο καθρέφτης ή το γυαλί στο μπάνιο, αλλάζει και αναδεικνύει τον χώρο μοναδικά.

 

Επιλέξτε από μία μεγάλη γκάμα, ή δημιουργήστε τον καθρέφτη της αρεσκείας σας στα μέτρα που θέλετε. Καθρέφτες με κοψίματα, ή κομμάτια, καθρέφτες παζλ για την επένδυση του τοίχου στον νιπτήρα.

 

Καθρέπτες κρεμαστοί

Καθρέπτες τοίχου, καθρέπτες οβάλ.

Εσωτερική διακόσμηση σπιτιού, γραφείου καταστήματος με καθρέπτες

Διαθέτουμε όποιου είδους καθρέφτη θέλετε. Καθρέπτες μπάνιου, καθρέπτες ντουλάπας, καθρέπτες σε μπουφέ, καθρέπτες livingroom.

 

Επιλέξτε καθρέφτες μπιζουτέ ή καθρέπτες κρεμαστούς για το μπάνιο σας, καθώς και για οποιονδήποτε χώρο του σπιτιού ή καταστήματός σας και του γραφείου σας επιθυμείτε. 

Η εταιρεία Ιορδανίδης Glassworks στην Αργυρούπολη-Ελληνικό-Τερψιθέα-Άγιος Δημήτριος-Ηλιούπολη, σε όλα τα νότια προάστια και σε όλη την Ελλάδα. Τιμές και κόστος για καθρέπτες, πλήρως ανταγωνιστικό.

 

Η εταιρεία Ιορδανίδης Glassworks στην Αργυρούπολη διαθέτει τον καθρέπτη που επιθυμείτε να φτιάξουμε.

 


Τζάμια Αργυρούπολη-Ελληνικό-Γλυφάδα-Βάρη-Άγιος Δημήτριος-Δάφνη-Άλιμος-Φάληρο-Καλλιθέα- Νότια Προάστια, σε όλη την Αττική και σε όλη την Ελλάδα, Ιορδανίδης Glassworks, τιμές πλήρως ανταγωνιστικές, επικοινωνήστε μαζί μας για να λάβετε την προσφορές-τιμές για καθρέπτες.

  • Καθρέπτες τοίχου για το υπνοδωμάτιο.
  • Καθρέπτες κρεμαστοί για το χωλ ή το σαλόνι.
  • Καθρέπτες της αρεσκείας σας από μία πολύ μεγάλη γκάμα.
  • Δημιουργείστε τον καθρέφτη που επιθυμείτε

Διακοσμήστε και αλλάξτε εντελώς τον χώρο σας, τον χώρο της τραπεζαρίας με καθρέπτες για τραπεζαρία, για μπουφέ, καθρέπτες για τζάκι, για δωμάτιο, καθρέπτες για την ντουλάπα, κάθε τοίχο του σπιτιού ή του γραφείου. Αναδείξτε μοναδικά τον χώρο σας. 

Οι καθρέπτες δημιουργούν ''άνοιγμα'' στον χώρο, τον διευρύνουν, ακόμα και εάν πρόκειται για λίγα τετραγωνικά. Καθρέπτες για το μπάνιο ή το wc