Ψηφιακή εκτύπωση σε Γυαλί

Ψηφιακή εκτύπωση σε γυαλί, δημιουργούμε σε κάθε γυάλινη κατασκευή το μοτίβο της επιθυμίας, στα χρώματα που θέλετε. Εκτυπώνουμε ψηφιακά το λογότυπο ή την επωνυμία της επιχείρησής σας. Διακοσμήστε τον χώρο του γραφείου σας ή του σπιτιού σας με ψηφιακές εκτυπώσεις πάνω σε τζάμι. 

Δημιουργήστε μία γυάλινη επένδυση τοίχου και εκτυπώστε αυτό που επιθυμείτε σε κάθε τζάμι σε κάθε γυαλί, σε κάθε γυάλινη κατασκευή.

Επιλέξτε το μέγεθος του κειμένου ή της φωτογραφίας που θέλετε να εκτυπωθεί. Η εταιρία μας Iordanidis Glassworks αναλαμβάνει οποιουδήποτε είδους εκτύπωση επάνω στην επιφάνεια οποιουδήποτε τζαμιού και γυαλιού με εξαίρετο αποτέλεσμα.

Στον χώρο από το 1967, έχουμε δημιουργήσει μία σχέση εμπιστοσύνης.

Τιμές πλήρως ανταγωνιστικές για κάθε ψηφιακή εκτύπωση σε τζάμι-γυαλί.

Διακόσμηση κάθε εσωτερικού αλλά και εξωτερικού χώρου με ψηφιακή εκτύπωση του λογοτύπου σας, του ονόματός σας, της επωνυμίας σας, επάνω στο τζάμι-γυαλί κάθε πόρτας, παραθύρου, σε κάθε γραφείο, και σε κάθε διαχωριστικό τζαμιών.

Ψηφιακή εκτύπωση σε τζάμι-γυαλί. Ψηφιακή εκτύπωση σε πλάτη κουζίνας και σε κάθε χώρο σπιτιού-γραφείου-δωματίου
Ψηφιακή εκτύπωση σε τζάμι-γυαλί. Ψηφιακή εκτύπωση σε πλάτη κουζίνας και σε κάθε χώρο σπιτιού-γραφείου-δωματίου

Η εταιρεία μας εξυπηρετεί όλη την Ελλάδα με μία πληθώρα υπηρεσιών - τζαμιών - κρυστάλλων. 

Δίπλα σας από το 1967

Ιορδανίδης Glassworks με έδρα την Αργυρούπολη-Ελληνικό


ψηφιακές εκτυπώσεις τζάμι, ψηφιακή εκτύπωση, εκτύπωση σε τζάμι, εκτύπωση σε γυαλί, εκτύπωση λογοτύπου εταιρείας σε γυαλί, εκτύπωση λογοτύπου εταιρίας σε τζάμι
Ψηφιακή εκτύπωση σε τζάμι-Αρχιτεκτονικό γυαλί-τζάμι για κάθε χώρο