ΚΑΓΚΕΛΑ ΣΚΑΛΑΣ ΜΕ ΓΥΑΛΙ


Γυαλί σε σκάλες


Η Εταιρεία Ιορδανίδης στην Αργυρούπολη, με μεγάλη εμπειρία στον χώρο της τοποθέτησης γυαλιών-τζαμιών σε σκάλα.

Αναλαμβάνουμε πλήρως την αντικατάσταση της εσωτερικής σκάλας του σπιτιού σας ή του γραφείου σας, με γυάλινα κάγκελα σκάλας.

Τοποθετούμε την ολοκαίνουργια γυάλινη δημιουργία, αντί για τα παλιά σας κάγκελα, απολύτως ασφαλής επιλογή και πλήρως κομψά κάγκελα από γυαλί-τζάμι. Όλες οι σκάλες  μπορούν πλέον να διαμορφωθούν με το τζάμι-γυαλί της επιλογής σας.

 

  • Όλα γίνονται όπως τα επιθυμείτε, γρήγορα, άμεσα.
  • Κομψότητα και στυλ με γυάλινες σκάλες, ασφάλεια και αντοχή για κάθε χώρο.
  • Επιλέξτε την γυάλινη σκάλα ή τα γυάλινα κάγκελα για την σκάλα της αρεσκείας σας.

Τζάμια Αργυρούπολη-Ελληνικό-Γλυφάδα-Βάρη-Άγιος Δημήτριος-Δάφνη-Άλιμος-Φάληρο-Καλλιθέα- Νότια Προάστια, σε όλη την Αττική και σε όλη την Ελλάδα, Ιορδανίδης Glassworks, τιμές πλήρως ανταγωνιστικές, επικοινωνήστε μαζί μας για να λάβετε την προσφόρες-τιμές για γυάλινες σκάλες εσωτερικού χώρου και εξωτερικού χώρου.


κάγκελα σκάλας από τζάμι, κάγκελα γυάλινα σκάλας, γυάλινη σκάλα, κουπαστή σκάλας από τζάμι,γυαλί σε σκάλα Αργυρούπολη

Γυάλινα Κάγκελα Σκάλας

Τζάμι σε σκάλα

 

 

 

Η επένδυση της σκάλας με τζάμι, γυαλί ή κρύσταλλο κάνει το χώρο να φαίνεται καθαρός και φωτεινός. 

Δεν απαιτεί συντήρηση, όπως το κάγκελο.

Ταιριάζει με όλα τα στυλ διακόσμησης.

 

 

 

 

 

 


Γυάλινη σκάλα με κρύσταλλο σατινέ

Τζάμι σκάλας

 

Το γυαλί μπορεί να καλύψει οποιοδήποτε στυλ σκάλας, πάντα με ασφάλεια.

 

Η εταιρεία μας μην ξεχνάτε ότι διανύει ήδη 51 χρόνια πορείας και εξέλιξης στον χώρο του τζαμιού, του κρυστάλλου, του γυαλιού και του καθρέπτη.

 

Επιλέξτε τον τρόπο που θέλετε να φτιάξετε την γυάλινη σκάλα - τα γυάλινα κάγκελα της εσωτερικής σκάλας.

 

 

 

γυάλινες σκάλες εσωτερικού χώρου, γυάλινη σκάλα, γυάλινα κάγκελα σκάλας, σκάλα από γυαλί. γυαλί σε σκάλα, τζάμι σε σκάλα, σκάλες εισόδου με γυαλί, τζάμι σε σκάλες, σκάλες τζαμένιες αργυρούπολη ελληνικό, τερψιθέα, καλλιθέα, δάφνη, άγιος δημήτριος,Γυάλινες σκάλες εσωτερικού χώρου, πλήρως ασφαλής, με στηρίγματα. Πλήρης κομψότητα και απόλυτη ομορφιά για ολόκληρο τον χώρο του σπιτιού σας, του γραφείου σας, του καταστήματός σας-μαγαζιού σας. 

Η εταιρεία Ιορδανίδης με έδρα την Αργυρούπολη δημιουργεί εδώ και 51 χρόνια στο τζάμι, κρύσταλλο, διακόσμηση, μοναδικά κομμάτια της αρεσκείας σας.

Από τους πρωτοπόρους στον χώρο του τζαμιού και πλήρως ενημερωμένος για την τελευταία εξέλιξη των τζαμιών, κρυστάλλων, διπλών κρυστάλλων και πυρίμαχων τζαμιών.

 

Ο Ηλίας Ιορδανίδης συνεχίζει ανοδικά την πορεία του με μοναδικές γυάλινες δημιουργίες, όπως πάντοτε στην Αργυρούπολη έκανε...