info@iordanidis-glass.gr

Τζάμια διπλά-Τζάμια ενεργειακά

Ιορδανίδης glassworks Αργυρούπολη

Κρύσταλλο-τζάμι-Γυαλί-Καθρέπτες.....

Ενεργειακά κρύσταλλα-Ενεργειακά τζάμια

          Εγγύηση CE.

 

Ενεργειακά κρύσταλλα και διπλά κρύσταλλα αντί για παλιό απλό τζάμι, στα μέτρα που επιθυμείτε.

Σε κόστος-τιμές πλήρως ανταγωνιστικές.

Βρείτε αυτό που ψάχνετε.

 

Σταθερή θερμοκρασία εντός του εσωτερικού του σπιτιού, του γραφείου ή του καταστήματος χειμώνα και καλοκαίρι.

Τα διπλά ενεργειακά κρύσταλλα που χρησιμοποιούμε είναι τελευταίας τεχνολογίας και οι τοποθετήσεις πραγματοποιούνται ακόμα και αυθημερόν.

 

ΗΧΟΜΟΝΩΣΗ - ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ ΜΕ:

ΔΙΠΛΑ ΤΖΑΜΙΑ

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ

 

Τζάμια Αργυρούπολη-Ελληνικό-Γλυφάδα-Βάρη-Άγιος Δημήτριος-Δάφνη-Άλιμος-Φάληρο-Καλλιθέα- Νότια Προάστια, σε όλη την Αττική και σε όλη την Ελλάδα, Ιορδανίδης Glassworks

 

Δείτε περισσότερα για:

Διπλά κρύσταλλα για την βέλτιστη θερμομόνωση και την σημαντικότατη ηχομόνωση.
Εξοικονομήστε χρήματα για την τσέπη σας με τα κρύσταλλα βελτιωμένης απόδοσης για το σπίτι σας, το γραφείο σας ή το κατάστημά σας.
Έχει αποδειχθεί πως η μεγαλύτερη θερμοδιαρροή σε ένα σπίτι, οφείλεται στα παράθυρα, τοποθετώντας διπλά τζάμια και ακόμα καλύτερα ενεργειακά, μειώνουμε τη θερμοδιαρροή σημαντικά. 
 
Ένα σύνηθες παράδειγμα, για τα διπλά ενεργειακά κρύσταλλα-διπλά, είναι κάτι που μπορείτε να διαπιστώσετε και μόνοι σας. Εάν μετά την τοποθέτηση διπλού ενεργειακού κρυστάλλου-τζαμιού, τοποθετήσετε το ένα χέρι σας στην εξωτερική επιφάνεια του κρυστάλλου και το άλλο στην εσωτερική, καταλαβαίνετε τη διαφορά. 

Δείτε περισσότερα για:

Αντί για τα παλιά σας απλά μονά τζάμια, επιλέξτε να κάνετε την ανακαίνιση του χώρου σας με διπλά κρύσταλλα. Καλύτερη θερμομόνωση για κάθε μπαλκονόπορτα καθώς και για το εσωτερικό του σπιτιού σας.

 

Αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση των μονών κρυστάλλων στα παλιά σας πλαίσια αλουμινίου, με καινούργια διπλά τζάμια, χωρίς να χρειαστεί να αλλάξετε τα πλαίσια (που είναι και το μεγάλο κόστος). 

Αυθημερόν και χωρίς μερεμέτια!

Βρείτε αυτό που επιθυμείτε.

 

γυάλινα μπαλκόνια γυάλινες βεράντες, κάγκελα μπαλκονιού από γυαλί. Ιορδανίδης Αργυρούπολη
Γυάλινα Μπαλκόνια Laminated securit

Επικοινωνήστε με την Εταιρεία μας και μάθετε για τις προσφορές καθώς και αναλυτικές πληροφορίες για κάθε κομμάτι μας.Διπλά κρύσταλλα-Διπλά τζάμια για το σπίτι, το γραφείο για κάθε μπαλκονόπορτα ή παράθυρο. Διπλό κρύσταλλο σημαίνει, καλύτερη θερμομόνωση για την μικρότερη δυνατή απώλεια θερμοκρασίας του εσωτερικού χώρου.

Ενεργειακό διπλό, με ειδική επίστρωση στο ένα από τα δύο τζάμια για καλύτερη θερμομόνωση και ηχομόνωση για κάθε μπαλκονόπορτα ή παράθυρο.

 

 

Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές που ''τρέχουν'' ανά περιόδους για κάθε επένδυση με κρύσταλλο-τζάμι για τον πάγκο της κουζίνας, για το μπάνιο.

Μοναδικές τιμές για κάποιες από τις πόρτες με τζάμι, με σχέδιο ή χωρίς στο χρώμα που επιθυμείτε.

 

 

Το άρτιο συνεργείο μας αναλαμβάνει, αμέσως μετά από κάθε τοποθέτηση γυάλινης κατασκευής, να είναι δίπλα σας, τεχνικά, σε περίπτωση κάποιου προβλήματος. Πάντοτε είμαστε δίπλα σας.

Φροντίζουμε να έχουμε επαρκέστατο απόθεμα από εξαρτήματα που αφορούν στην τοποθέτηση που κάνουμε στον χώρο σας.

Διπλά τζάμια, διπλά κρύσταλλα, διπλό τζάμι τζαμάς αργυρούπολη. Διπλό τζάμι ασφαλείας. Γυάλινα μπαλκόνια-γυάλινα κάγκελα μπαλκονιού Ιορδανίδης Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Πάτρα, Νέα σμύρνη, Καλλιθέα, Ελληνικό, Γλυφάδα
Διπλά ενεργειακά κρύσταλλα σε πολυκατοικία - Διπλό τζάμι ενεργειακό


Η τοποθέτηση ενεργειακών κρυστάλλων  έχει μόνο πλεονεκτήματα.

Κάποια εξ αυτών:

 

1ον. Μειώνει σημαντικά το σημαντικά το κόστος που απαιτείται για τη θέρμανση ή την ψύξη του κάθε χώρου.

 

2ον. Ελαχιστοποιεί τις χρωματικές αλλοιώσεις στα υφάσματα, τα έπιπλα και προστατεύει από την υπεριώδη ακτινοβολία.

 

3ον. Χωρίς μεγάλο κόστος μπορούμε να αναβαθμίσουμε ενεργειακά τον χώρο.  

 

 


ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΜΙΑ, ΔΙΠΛΑ ΤΖΑΜΙΑ, ΔΙΠΛΗ ΜΟΝΩΣΗ ΑΘΗΝΑ, ΘΕΣΑΛΛΟΝΙΚΗ, ΠΑΤΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
Ενεργειακά Κρύσταλλα-Τζάμια για πολυκατοικία από την Iordanidis glass


Δείτε έργα μας από κρύσταλλο και τζάμι- Ιορδανίδης Glassworks Αργυρούπολη-Ελληνικό-Γλυφάδα-Άγιος Δημήτριος-Ηλιούπολη, και σε όλη την Ελλάδα.

Διπλά Κρύσταλλα και Διπλά τζάμια βεράντας και σκάλας εξωτερικής ή εσωτερικής. Επένδυση με κρύσταλλο ή τζάμι εσωτερικής σκάλας.

Καμπίνες μπάνιου, ντουζιέρας και μπανιέρας. Καμπίνες υδρομασάζ.

Καθρέφτες τοίχου για το δωμάτιο ή το σαλόνι σας. Κρυστάλλινο τραπέζι και τραπεζαρία. Επένδυση κρυστάλλου μπαλκονόπορτας.

 

Επένδυση του τοίχου της κουζίνας σας και του πάγκου της κουζίνας με κρύσταλλο στο χρώμα της αρεσκείας σας στα χιλιοστά που πρέπει, βαμμένο, φιμέ ή extra clear, securit.

Αλεξίσφαιρα τζάμια και κρύσταλλα για απόλυτη ασφάλεια σε κάθε πόρτα καθώς και κάθε παράθυρο του σπιτιού σας ή του γραφείου σας. 

Τα πιστοποιημένα ενεργειακά κρύσταλλα αποτελούν την τελευταία λέξη στην εξέλιξη του κρυστάλλου.

Τζάμια-κρύσταλλα ασφαλείας αλεξίσφαιρα για ρεσεψιόν, για σημεία που θέλετε να διασφαλίσετε χρήματα. Καθώς τα τζάμια για βιτρίνες, τράπεζες και μουσεία αλεξίσφαιρα.

Αναζητήστε τις τιμές για κάθε τζάμι, γυαλί ή ενεργειακό κρύσταλλο.

 

Όλες οι τιμές μας και το κόστος για κάθε τζάμι είναι πλήρως ανταγωνιστικό.

ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΑ ΤΖΑΜΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ,ΠΛΗΡΩΣ ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΑ ΓΙΑ ΥΨΗΛΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ - ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ ΓΥΑΛΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΠΟΡΤΕΣ, ΜΠΑΛΚΟΝΟΠΟΡΤΕΣ, ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΡΕΣΕΨΙΟΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ. ΘΕΡΜΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ-ΕΝΕΡΓΕΑΚΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ