ΔΙΠΛΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ-ΔΙΠΛΑ ΤΖΑΜΙΑ

Για μπαλκονόπορτες

 Με τα διπλά κρύσταλλα μειώνεται το κόστος που δαπανάτε για την θέρμανση, ενώ παράλληλα τα διπλά κρύσταλλα δημιουργούν καλύτερη ηχομόνωση.

 


Διπλά τζάμια

Διπλοί υαλοπίνακες και διπλά τζάμια για καλύτερη ηχομόνωση και θερμομόνωση.

Η εταιρεία μας φροντίζει, γρήγορα, εύκολα, την τοποθέτηση και την αντικατάσταση του απλού τζαμιού με διπλό τζάμι - διπλό κρύσταλλο.

Διπλό τζάμι για το σπίτι, το γραφείο, το ιατρείο, το κατάστημα και το εξοχικό.

 

Η εταιρεία Ιορδανίδης με έδρα την Αργυρούπολη και εξυπηρέτηση σε όλη την Ελλάδα δημιουργεί για εσάς κάθε γυάλινη κατασκευή σε τιμές πλήρως ανταγωνιστικές.

Τζάμια Αργυρούπολη-Ελληνικό-Γλυφάδα-Βάρη-Άγιος Δημήτριος-Δάφνη-Άλιμος-Φάληρο-Καλλιθέα- Νότια Προάστια, σε όλη την Αττική και σε όλη την Ελλάδα, Ιορδανίδης Glassworks

Δείτε κάποια έργα μας σε γρήγορη παρουσίαση, video από το κανάλι μας στο youtube. Για περισσότερα video τζάμι-κρύσταλλο-γυαλί από την Εταιρεία Ιορδανίδης Αργυρούπολη πατήστε εδώΕΝΙΣΧΥΜΕΝΑ ΤΖΑΜΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ,ΠΛΗΡΩΣ ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΑ ΓΙΑ ΥΨΗΛΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ - ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ ΓΥΑΛΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΠΟΡΤΕΣ, ΜΠΑΛΚΟΝΟΠΟΡΤΕΣ, ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΡΕΣΕΨΙΟΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ. ΘΕΡΜΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ-ΕΝΕΡΓΕΑΚΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ