ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ

Σε ένα σπίτι το μεγαλύτερο ποσοστό θερμοδιαρροής οφείλεται στα παράθυρα και στις πόρτες. Τοποθετώντας ενεργειακούς υαλοπίνακες, είναι ο πιο οικονομικός τρόπος να μειώσουμε την απώλεια θερμότητας.

 

Ενεργειακό γυαλί είναι ένα διάφανο γυαλί με επίστρωση μεταλλικών οξειδίων, το οποίο δεν επιτρέπει την μεταφορά θερμότητας από τον χώρο του σπιτιού μας προς τα έξω και αντίστροφα.

 

Κρύσταλλα ενεργειακά για όλες τις εποχές-κρύσταλλα τεσσάρων εποχών τα οποία εξοικονομούν ενέργεια και περιορίζουν στο εσωτερικό την θερμότητα που θέλουμε, καλοκαίρι ή χειμώνα.

  • Ενεργειακά κρύσταλλα-τζάμια για πόρτες και παράθυρα.
ενεργειακά τζάμια, ενεργειακό τζάμι οικονομία, ενεργειακό κρύσταλλο, ενεργειακά διπλά κρύσταλλα Ιορδανίδης Αργυρούπολη. Τζαμάς αργυρούπολη Ιορδανίδης
ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ
Διπλά κρύσταλλα και τζάμια για την βέλτιστη θερμομόνωση ηχομόνωση, σε σχέση με τα απλά τζάμια. Εξοικονομήστε χρήματα στην τσέπη σας με τα κρύσταλλα βελτιωμένης απόδοσης, με μεγάλη προστασία από τον ήλιο και την ζέστη το καλοκαίρι, καθώς και απόλυτη προστασία από το κρύο κατά την διάρκεια του χειμώνα. 

 

Τζάμια Αργυρούπολη-Ελληνικό-Γλυφάδα-Βάρη-Άγιος Δημήτριος-Δάφνη-Άλιμος-Φάληρο-Καλλιθέα- Νότια Προάστια, σε όλη την Αττική και σε όλη την Ελλάδα, Ιορδανίδης Glassworks